Over ons

1 Maart 2009 was een bijzondere dag. Na een goede voorbereiding was Keepersschool Regio Twente klaar voor de start. Keepersschool Regio Twente bestaat dus al een aantal jaar. Vanaf het begin staat KRT voor Passie, Gedrevenheid, Kennis en Professionaliteit. Keepersschool Regio Twente is voor iedereen die de gedrevenheid en de passie heeft om te willen trainen als een prof.

Kwaliteit

”Wij delen de keepers in, niet op leeftijd of in welk team ze spelen. Keepersschool Regio Twente deelt ze in op kwaliteit. Het groepje keepers moet aan elkaar gewaagd zijn. Alles eruit halen wat er in zit. Ieder bal is een oefening.”

- Michel Veurink

Opgericht door Michel Veurink.

Michel Veurink heeft zijn kennis opgedaan als keeper onder meer bij FC Twente en Heracles Almelo. Bij deze clubs heeft hij onder meer gewerkt met Piet Schrijvers, Nico van Zoghel en Hans de Koning. Ook bij diverse amateurverenigingen heeft Michel Veurink onder de lat gestaan. Na zijn actieve carrière is Michel verder gegaan als keeperstrainer bij diverse verenigingen.

Inmiddels is Michel full time keeperstrainer waardoor hij zijn passie kan voorbrengen bij de keepers die hij traint.De ambitie van Keepersschool Regio Twente is dat iedereen gelang zijn eigen niveau er alles uit haalt. Helaas kan niet iedereen uitkomen voor het Nederlands elftal. Keepersschool Regio Twente staat voor Passie, Gedrevenheid, Kennis en Professionaliteit.


Wij gaan verder waar anderen ophouden. Keepersschool Regio Twente traint immers een compleet voetbalseizoen. Veel aandacht, werken in groepje van max. 4 keepers maakt ons uniek.

Ook worden er regelmatig specialisten erbij betrokken. Inmiddels is Keepersschool Regio Twente al diverse samenwerkingsverbanden aangegaan.

Trifora is voor het begeleiden en sturen van functionele krachtraining onder de jeugdkeepers. De Holland Football University  is een samenwerking waar we op basis van een heel voetbalseizoen op jaarbasis spelers zowel jongens als meiden en keepers samen laten trainen. Football Equals Academy genaamd. Ondanks de samenwerking met de diverse specialisten blijft uw kind voorop staan. Dit kan alleen omdat we overal en altijd in kleine groepjes werken.Een volledig voetbalseizoen keeperstraining! Welke keeper wil dat nu niet?