Aanmelden Keepersschool 2016-2017

Ben jij klaar voor de volgende stap in je keeperscarrière? Dan helpen wij je graag om je zelf verder te ontwikkelen als keeper! Met ruim 5 jaar ervaring in Keepersschool Regio Twente de keepersschool voor jouw! We hebben een breed cursusaanbod en de reeds bekende keepersdagen. Maar bieden daarnaast ook nog de mogelijkheid tot het organiseren en deelnemen aan Prive trainingen en Clinics op locatie.  

Seizoen 2016-2017

Ben jij klaar voor een nieuwe keeperservaring? En wil jij je aanmelden voor een van onze cursussen voor het seizoen 2016-2017? Dan kan dat via de onderstaande aanmeld button. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden - Keepersschool Regio Twente

Keepersdagen

Voor meer informatie over de Keeperdagen verwijzen we je graag door naar de volgende pagina:  Keeperdagen. Ook nieuwe data en tijden worden bekend gemaakt op deze pagina. Je aanmelden voor de eerst volgende keepersdagen kan door je hieronder aan te melden via de oranje button.

Aanmelden - Keepersschool Regio Twente

 

 

Holland Football University

Keepersschool Regio Twente en Holland Football University gaan samenwerken om doelmannen én veldspelers completer te maken. De trainingssessie van de Holland Football University en keepersschool Regio Twente begint in maart 2016 op het complex van FC Twente in Hengelo. Er is ruimte voor maximaal 100 spelers en 24 keepers in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. Iedereen kan zich inschrijven, de organisatie deelt de groepen in op basis van niveau. De opleiding bestaat uit 10 sessies, iedere zondagochtend is er een training die zo’n 2 uur duurt. Voetballers betalen 249 euro voor de opleiding, keepers 279 euro.

Holland Football UniversityInschrijven doe je via deze button : Aanmelden - Keepersschool Regio Twente