Keepersschool Regio Twente

Welkom op de site van keepersschool Regio Twente. Keepersschool Regio Twente is een ontmoetingscentrum voor keepers en keeperstrainers uit de gehele regio die beter willen worden. Erkend Leerbedrijf - Calibris

Keepersschool Regio Twente is voor iedereen die de gedrevenheid en passie heeft om te willen trainen als een prof. Keepersschool Regio Twente staat voor passie, gedrevenheid, kennis en professionaliteit. De site van Keepersschool Regio Twente laat jullie kennis maken met het door ons ontwikkelde concept “druk op de bal”.

Keepersschool Regio Twente is de enige keepersschool die een geheel voetbal seizoen traint. Dus alle onderdelen van het keepersvak komen tijdens dit seizoen aan bod. Kortom meer trainen, meer aandacht en dat betekent weer dat de keepers snel beter worden qua niveau.


Keepersschool Regio Twente – Aantoonbaar goed, Aantoonbaar beter!

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

 • dames & meiden keepersdag

  Dames/Meiden Keepersdag – 20 okt. 2015

  Op dinsdag 20 oktober 2015 organiseert Keepersschool Regio Twente een Keepersdag speciaal voor dames & meiden! Datum  : dinsdag 20 oktober 2015 Tijdstip :  9.30 uur tot 15.30 uur Locatie : CVV Achilles Enschede Horstlindelaan 255 Kosten : 20 euro p.p. (inclusief lunch) Meld je snel aan via onderstaande button!  

 • IMG_4579-0.jpg

  Keeperstrainingen woensdag (1-7) en vrijdag (3-7) afgelast.

  In verband met de tropische temperaturen is het in mijn ogen onverantwoord om op kunstgras te trainen. De volgende trainingen zijn daarom afgelast: Woensdag 1 juli Vrijdag 3 juli Groeten Michel.  

 • Sportclub Overdinkel

  Keepersclinic Sportclub Overdinkel

  Afgelopen woensdag wederom een geslaagde keeperclinic mogen geven. Nu bij Sportclub Overdinkel. Mooie vereniging met zeer enthousiaste keepers, trainers en ouders!!