Keepersschool Regio Twente

Welkom op de site van keepersschool Regio Twente. Keepersschool Regio Twente is een ontmoetingscentrum voor keepers en keeperstrainers uit de gehele regio die beter willen worden.

Keepersschool Regio Twente is voor iedereen die de gedrevenheid en passie heeft om te willen trainen als een prof. Keepersschool Regio Twente staat voor passie, gedrevenheid, kennis en professionaliteit. De site van Keepersschool Regio Twente laat jullie kennis maken met het door ons ontwikkelde concept “druk op de bal”.

Keepersschool Regio Twente is de enige keepersschool die een geheel voetbal seizoen traint. Dus alle onderdelen van het keepersvak komen tijdens dit seizoen aan bod. Kortom meer trainen, meer aandacht en dat betekent weer dat de keepers snel beter worden qua niveau.


Keepersschool Regio Twente – Aantoonbaar goed, Aantoonbaar beter!

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

  • TTL Group

    TTL sponsort Keeperschool Regio Twente

    Druk op de bal houden, in openheid en met enthousiasme trainen van de jeugd. Kennis vergaren en kennis delen, dat zijn een aantal uitgangspunten waar de Keeperschool onder leiding van Michel Veurink mee werkt. Zoeken naar samenwerking en kennis delen. Voetbal is een teamsport, inclusief de keeper. Deze kernwaardes enLees meer

  • Keepersdag SC Markelo 1-3-2016

    Bekijk nu de foto’s van de Keepersdagen 2016!

    Met veel trots kijken we terug op de keepersdagen die we de afgelopen maanden hebben georganiseerd. De vele enthousiaste keepers en keepsters die deel hebben genomen aan de keepersdagen hebben ons weer laten zien dat er veel talent rond loopt op de Twentse voetbalvelden. Hieronder vind je de fotoalbums vanLees meer