Keepersschool Regio Twente

Welkom op de site van keepersschool Regio Twente. Keepersschool Regio Twente is een ontmoetingscentrum voor keepers en keeperstrainers uit de gehele regio die beter willen worden.

Keepersschool Regio Twente is voor iedereen die de gedrevenheid en passie heeft om te willen trainen als een prof. Keepersschool Regio Twente staat voor passie, gedrevenheid, kennis en professionaliteit. De site van Keepersschool Regio Twente laat jullie kennis maken met het door ons ontwikkelde concept “druk op de bal”.

Keepersschool Regio Twente is de enige keepersschool die een geheel voetbal seizoen traint. Dus alle onderdelen van het keepersvak komen tijdens dit seizoen aan bod. Kortom meer trainen, meer aandacht en dat betekent weer dat de keepers snel beter worden qua niveau.


Keepersschool Regio Twente – Aantoonbaar goed, Aantoonbaar beter!

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

  • Training 20-11 Afgelast !!!

    Gezien de weersomstandigheden en een aantal zieke trainers hebben we helaas moeten besluiten de training van 20 November eruit te gooien. Uiteraard zal deze training worden ingehaald op een later tijdstip.  

  • Keepersdagen 2017 Keepersschool Regio Twente

    De keepersdagen van Keepersschool Regio Twente zijn bekend, Voorjaarsvakantie : VV Victoria’28 te Enschede Vrijdag 24 Februari 2017 Mei vakantie : VV De Esch te Oldenzaal Vrijdag 28 April 2017 Herfstvakantie : Haaksbergen te Haaksbergen Vrijdag 27 Oktober 2017 De aanmeldingsformulieren zullen spoedig zichtbaar zijn in de site.